May

06.05.2023 tarihinde okulumuzun konferans salonunda 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2.dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrencilerin akademik durumları, yapılan ve yapılacak olan deneme sınavları, öğrencilerin devamsızlık durumları ve eğitim-öğretim ile ilgili çalışmalar konuşuldu. Okul Müdürü Erdoğan Aslan ve Devrek İlçe Müftüsü Murat Mutlu'nun konuşma yaptığı toplantı velilerden gelen istek ve öneriler ile sona erdi.

Konferans salonunda yapılan toplantının ardından veliler sınıflara geçerek sınıf öğretmeni ve ders öğretmenleri ile öğrencilerin durumlarını görüştüler.

MAYIS AYI BÜLTENİ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılı 17 Haziran Cuma günü karne töreni ile sona erdi. Karne töreninde okul idaresi tarafından sınıf kademelerinde ilk üçe giren öğrencilere Başarı Belgesi ve hediye paketi verildi.

Haz

Okulumuzdan Mezun olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için 14 Haziran Salı günü Mezuniyet Töreni yapıldı. 12. Sınıf Rehber Öğretmeni Nilgün Aykanat, Fizik Öğretmeni Nesrin Ermiş Topçu,Türkçe Öğretmenimiz Emrah Türedi,Meslek Dersleri öğretmenimiz İshak Danacı, Müzüik Öğretmenimiz Izan Kırımlı ve Müdür Yardımcımız Mehmet Koca tarafından organize edilen törende okulumuz öğrencileri müzik dinletisi sundular. 12. sınıf öğrencilerin, Okul Flamasını ve Türk Bayranını 11. sınıf öğrencilerine devr etmesinden sonra cüppe giyen öğrencilerimiz diplomaları havya atarak mezuniyet coşkusu yaşadılar.