T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / DEVREK - Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haberler

May

11. Arapça ortaokullar arasında şiir okuma yarışmasında Muhammet Kerim Bakır İl birincisi, Liseler arası şiir okuma yarışmasında Enes Alagöz İl ikincisi oldu.

May

15/05/2024 Çarşamba günü Okul Gezi Kulübü Rehber Öğretmeni Gürkan ŞAHİN ve Okul Rehber Öğretmeni Melih DALKIÇ koordinesinde Okul Müdürümüz Musa EREN ve Müdür Başyardımcımız Ertan AKCA’nın da katılımıyla 12.sınıf öğrencilerimize YKS sürecinde motive olmaları amacıyla Ankara Gazi Üniversitesine gezi gerçekleştirdik.

Gazi Üniversitesinin Eğitim Fakültesi ile başlayan tanıtım gezisinde Fen Fakültesi de ziyaret edildi. Üniversitenin yemekhanesinde öğle yemeğinin yenilmesinden sonra Eczacılık ve Mühendislik Fakültelerine de ziyaret gerçekleştirildi.

Fakültelerde görev yapan Öğretim üyeleri tarafından öğrencilerimize sunum gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz de üniversite ve fakülteler hakkında bilgi sahibi oldular.

Üniversite gezisinin ardından Anıtkabir ziyareti ile gezi son buldu.

Bizlere bu tanıtımı gerçekleştiren Ankara Gazi Üniversitesi Öğretim üyelerine teşekkür ederiz.

May

May

11/05/2024 tarihinde saat 14:00 de MEB Orta Öğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği Karayolu Trafik Güvenliği Liseliler Arası Çevrim içi Bilgi Yarışmasında okulumuz öğrencileri Metin Can ULUPINAR İLÇE 1.Sİ , Tuğrul İNCİRCİ İLÇE 2.Sİ oldular. 

May

AİLE ÇOCUK EĞİTİMİ KAPSAMINDA OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ MELİH DALKIÇ TARAFINDAN SEMİNER VERİLECEKTİR.

May

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ FAALİYETLER VE BAŞARILARIMIZ.

May

May

İl birincisi olan 4 öğrencimiz farklı illerde bölge yarışmalarında ilimizi ve okulumuzu temsil ettiler. Öğrencimizin yetişmesinde emeği olan başta  anne babalarına,öğretmenlerimize ve çok değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Başarıları daim olsun.

May

Nis

Nis

23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında okulumuzun bahçesinde, tenis sahamızda, basketbol ve voleybol sahalarımızda ortaokul öğrencilerimiz çeşitli oyunlar oynayarak bayram şenliklerini gerçekleştirdi. 26.04.2024 tarihinde okul pansiyonumuzun önünde öğle yemeği ikramının ardından başlayan etkinliklerde öğrencilerimiz halat çekme, sandalye kapmaca, ayak futbolu, çuval yarışı, balon patlatma ve survivor parkuru gibi oyunlar oynayarak eğlendiler. Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Cumhuriyet alanında bulunan anıta çelenk sunum programı ile başlandı. Ardından saygı duruşu ve Devrek Belediye Bandosunun eşliğinde İstiklal Marşı okunması ile sona erdi. İlçe stadında gerçekleştirilen etkinliklerde ise günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra programa katılan öğrenciler tarafından şiirler okundu ve diğer öğrenciler tarafından gösteriler sergilendi.

Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, şube müdürleri, öğretmenler, daire müdürleri, askerler, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kutlamalarda resim, şiir, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödül takdiminin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 11/B sınıfından Sueda Bostancı isimli öğrencimiz ilçe ikincisi olmuştur.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri etkinlikleri kapsamında nisan ayı içerisinde düzenlenen Liseler Arası Beyit Ezberleme Video Yarışması'nda 12/B sınıfı öğrencilerinden İsmail Akca ilçe birincisi olmuştur.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 11/B sınıfından Sueda Bostancı isimli öğrencimiz ilçe ikincisi olmuştur.

Nis