Ekm

27.10.2023 TARİHİNDE OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİLGİ YARIŞMASI YAPILACAKTIR.

YARIŞMA İLE İLGİLİ ŞARTNAME VE AYRINTILI BİLGİLERE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ekm

SINAV TARİHLERİMİZ BELLİ OLMUŞTUR.

Ekm

21.10.2023 TARİHİNDE SAAT 11:00'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumzun pansiyonunda kalacak öğrencilerden istenilen belgeler

OKUL TANITIM FİLMİMİZ - 2023

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSE KADEMESİ 2.DÖNEM 2.YAZILI SINAV TARİHLERİ

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Ramazan ayında Devrek Şehir Merkezinde bulunan camilerde hafız öğrencilerimiz mukabele okuyacaktır. Mukabele programını tanıtmak amacıyla 31 Mart Perşembe günü Devrek Yeni Camiide tanıtım toplantısı icra edildi.

Toplantıya Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Devrek İlçe Müftüsü Hasan İzmirli,  Okul Müdürümüz Musa Eren, Gürbüzler Köyü Ku'ran Kursu Dernek Başkanı ve Müdür Yardımcımız Ertan Akça, Gürbüzler Köyü Ku'ran Kursu Kur'an Öğreticileri ve Devrek halkı katıldı.

Nis