Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi

ESKİ MAH. 119 NOLU SK. NO 10 DEVREK / ZONGULDAK
Vizyon
Milli ve manevi değerleri önde tutarak çevresine kaliteli bir eğitim veren kurum olmak.
Misyon
Vermiş olduğu eğitimle mesleğe ve yüksek öğrenime donanımlı bireyler yetiştirmek.
Başarılar
* İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlenen resim,şiir ve kompozisyon yarışmasında 9/A sınıfı öğrencimiz Aysu ÖKSÜZ ikinci oldu. * Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan Hafızlık ,Kuranı Kerimi Güzel Okuma ve Ezan okuma yarışmaları Zonguldak il finalinde Okulumuz öğrencileri 1birincilik ve 1 ikincilik derecesi elde ettiler.,Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma dalında öğrencimiz Ekrem İPŞİR il birincisi, Hafızlık dalında yapılan yarışmada Öğrencimiz Emin Can ŞİŞMAN il ikincisi, Ezan Okuma dalında da öğrencimiz Oğuzhan EREN il dördüncülüğü elde etti. * İmam Hatip Ortaokulları arası Mesleki Yarışmalarında ise Hafızlık yarışmasında 8/A sınıfı öğrencisi Enes Güngör ve Ezan Okuma yarışmasında 7/A sınıfı öğrencisi Yasin KOÇAKLI il ikincisi oldu. *Badminton İl Yarışmalarında okulumuzu Baran Lülleci, Özgür Mustafa Gökmen, Umut Yanaz ve Talha Karataş adlı öğrenciler temsil etti .Rakiplerine hiç set vermeden 12 maçın 12 sinide kazanan okul takımımız Zonguldak ilini bölgede temsil etmeye hak kazanmıştır.
DOĞAL GAZ
Dolmuş
Şehir Merkezi
2 Km.