Nis

18.04.2024 tarihinde okulumuzun 12.sınıf öğrencileri ile birlikte Çaycuma Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesinde düzenlenen üniversite tanıtım etkinliğine katıldık.

Nis

Okulumuz hafız öğrencileri tarafından Ramazan ayında merkezdeki  Fatih camii, Karagöl camii,Ulu Camii,Yeni Camii,H.Ahmetaga camii,Hacı Sabri Efendi Camii, Karşıyaka 100.yil camii ve Topyeri Camiinde mukabele okudular

Nis

Okulumuz meslek dersleri öğretmeni Metin Alaca Ramazan ayında öğle namazından önce okulumuz tatbikat mescidinde vaaz ettiler.

Nis

Yeşilay tarafından organize edilen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Medine Verdi edebi eser katagorisinde il birincisi oldu. 03.04.2024 tarihinde Zonguldak BİLSEM'de düzenlenen ödül töreninde öğrencimiz  ödülünü Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah TURAN'ın elinden aldı.

Ödül töreninde öğrencimizin ailesi ile birlikte okulumuzu temsilen Müdür Yardımcısı Yakup ÇORAMAN ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsmail UYSAL da yer aldı.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında orta okul öğrencileri Türkçe öğretmenimiz Emrah Türedi ile Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail Uysal koordinesinde okulumuzun Z-Kütüphanesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Mrt

Akıl ve Zeka oyunları okul içi turnuvası 63 öğrencimizin katılımı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Hacı Ömer ZİYANAK koordinesinde 18-22 Mart 2024 tarihleri arasında okulumuz Akıl ve Zeka oyunları sınıfında gerçekleştirilmiştir.

Okul içi yapılan turnuvada 1. olan öğrencilerimiz Nisan ayı içinde yapılacak olan ilçe ve il turnuvalarında okulumuzu temsil edeceklerdir. Ögrencilerimizin başarıları daim olsun....

Mrt

Okulumuz tarafından ''18 Mart Çanakkale  Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'' kapsamında Devrek Atatürk Kültür Merkezinde ilçe programı gerçekleştirildi. Devrek Kaymakamı Sn. Muhammed EVLİCE, Belediye Başkanı Sn. Çetin Bozkurt ile Okul Müdürleri, öğrenciler ve misafirlerin katıldığı program saat 10:30 da Devrek Kaymakamlığı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı.

Ardından saat 11:00 de Devrek Atatürk Kültür Merkezinde gerçekştirilecek program başladı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsmail UYSAL'ın sunuculuk yaptığı programda okulumuz öğrencilerinden Emre SİVRİ Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı okulumuz Tarih Öğretmeni Gürkan ŞAHİN yaptı. Çanakkale Zaferi ile ilgili sinevizyon gösterisinin ardından ilçe genelinde yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında ödül alan öğrencilere Devrek Kaymakamı ve Devrek Belediye Başkanı tarafından ödülleri verildi.

Ödül töreninin bitmesinden sonra okulumuzun öğrencileri tarafından oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Programın sonra ermesinden sonra fotoğraf çekimi gerçekleştiridi.

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü'nün 109.yıldönümünde ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataütürk başta olmak üzere bu vatan için canları feda eden tüm şehitlerimizi şükranla anıyoruz.

Mrt

2. DÖNEM 1. YAZILI TARİHLERİ AÇIKLANMIŞTIR.

Mrt

OKULUMUZDA DÜZENLENEN 'VAKTİMİ KUŞANIYORUM' NAMAZIMI KILIYORUM ETKİNLİĞİ DEVREK İLÇE VAİZİ FARUK KÜREKÇİ'NİN KONFERANSI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize pansiyon eylem planı çerçevesinde Devrek İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı tesislerde belletmen öğretmenlerin rehberliğinde futbol etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz ortaokul öğrencilerine kazanım değerlendirme ve bursluluğa hazırlık sınavı yapıldı.

TEKNOFEST İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN: https:  //www.teknofest.org/tr/

Mrt

7 VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE HALISAHA ETKİNLİĞİ YAPILDI.